+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

ÚJ FEGYVER

ENGEDÉLYMENTES

HASZNÁLT FEGYVER

OUTLET TERMÉKEK

LŐSZER

HŐKAMERA

TÁVCSÖVEK

SZEM ÉS HALLÁSVÉDELEM

LÁMPÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

FEGYVERTOK

FEGYVER KIEGÉSZÍTŐ

FEGYVERALKATRÉSZ

ÖNVÉDELMI , RENDVÉDELEM

SPORTLÖVÉSZET

FEGYVERÁPOLÁS

VADÁSZATJúliusi BuckMark akció 30 napig!

Most még jobb áron megszerezheted a Plinkeres és Steel Challenge pisztolyodat Browning minőségben! 2021 Július 1-31 között az elérhető készleten lévő  BuckMark pisztolyunkat  - 10% kedvezménnyel vihetitek!


Frommer Kupa IDPA OB 2021

Idén is megrendezésre kerül a  Frommer Kupa IDPA Országos Bajnokság! A rendezvény nem csak mint sima lövészverseny hanem az IDPA szakág Országos Bajnoksága 2021. JÚLIUS 17., SZOMBAT, 9:00-tól várja az indulókat! A minősítő verseny a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség égisze alatt kerül lebonyolítása Jászfelsőszentgyörgyön.

A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).