+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

Konus távcsövek és optikák 1979 óta!
2021 November 17

Régebben minden darabot Olaszországban gyártottak és ott is szerelték össze. Az utóbbi években viszont – sok más gyárhoz hasonlóan az olcsóbb költségek miatt - az összeszerelést keleten végzik, majd  visszaszállítják Veronába, ahol minden egyes darabnak át kell mennie a minőségi teszten, ezután kerülhetnek csak forgalomba. A Konus cég folyamatosan bővíti a mára már világ méretű leányvállalati és viszonteladói hálózatát. Napjainkban az európai piac után legnagyobb importőre az Egyesült Államok, ahol nagyon népszerűek a termékeik.

A Konus közepes árkategóriájú termékeket készít, de az ár-érték aránya kiváló. Olaszországban azok vásárolják, akik nem engedhetik meg maguknak a luxus kategóriát vagy ragaszkodnak a hazai termékekhez.

Minden termékre 5 év garancia érvényes.
A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).